Handbal Leuven ondertekende de samenwerkingsovereenkomst met stad Leuven om toe te treden tot het UiTPAS-programma.

Een stevig concert, een frisse duik in het zwembad, een knappe theatervoorstelling, een leuke workshop, een training van Handbal Leuven, … Als je deelneemt aan activiteiten bij een UiTPAS-partner kan je punten sparen. Dat doe je door je pas te scannen aan een UiTPASzuil of UiTPASbalie, of je kaartnummer door te geven aan Handbal Leuven. Niet enkel in Leuven, maar ook in andere UiTPAS-steden kan je punten sparen.

Genoeg gespaard? Ruil dan je punten om voor korting, een gadget of een inkomticket. Bekijk hier alle UiTPAS-voordelen.

Zowel Leuvenaars en niet-Leuvenaars kunnen een UiTPAS aankopen voor 5 euro. Jongeren tot 26 jaar betalen 2 euro. Houders van een UiTPAS met kansentarief krijgen de pas gratis. De UiTPAS is te koop bij verschillende verkooppunten. Meer informatie vind je terug op de website van stad Leuven.

Kansentarief
Iedereen moet aan sport kunnen doen. Daarom biedt stad Leuven voor personen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming in de ziekteverzekering of die leven in schuldbemiddeling of budgetbeheer het kansentarief aan. Als je lid wordt van Handbal Leuven krijg je hierdoor 80% korting op het lidgeld.
Heb je hierover vragen, dan kan je steeds contact opnemen met uitpas@leuven.be. Ook bij de stedelijke buurtcentra, Buurtwerk ’t Lampeke, Buurtwerk Casablanca, De Ruimtevaart en de afdeling Diversiteit en Gelijke Kansen kan je terecht voor meer informatie.